Village People met Drag Queen Bingo in Harderwijk

Hey Queer party people! Op zaterdag 7 april is de 3e editie van Village People! 

Op naar Harderwijk! Daar is op 7 april een nieuwe editie van Village People met vooraf een ludieke Drag Queen Bingo. Het programma ziet er als volgt uit:

20:00-23:00 Gay Bingo. De enige echte Lola Vintage is een ster met bingoballen en zet alle nummertjes op een onderhoudende wijze op een rij. Natuurlijk zijn jullie allemaal winnaars, maar deze prijzen uit de lgbt prehistorie wil je natuurlijk niet mislopen! 

23:00 - 4:00 Scheur ouderwets gezellig uit je panty op de lichtgevende dansvloer. Hét roze gay feest van Harderwijk waar je heerlijk kunt flirten en kunt dansen! Natuurlijk is Village People straight friendly dus neem gerust je zus, vriendin, buurman of whomever mee. Met de online ticketverkoop loopt niet alles vlekkeloos, maar dat mag de pret niet drukken: het feest gaat zeker door. Meld je via Facebook aan voor dit event om op de hoogte te blijven.

Locatie voor beiden evenementen is MESS, Oranjelaan 11a, Harderwijk

Village People is de nieuwe groep voor iedere LBGTIQ in de regio Harderwijk en directe omstreken. Village People organiseert dans-, film- en thema-avonden en wordt daarbij financieel ondersteund door de gemeente Harderwijk.