Expreszo

8 mrt. 2021 19:00 – 21:00

Expreszo is een maandelijkse activiteit voor lhbti+ jongeren. Vanwege de Corona beperkingen zijn onze bijeenkomsten nu online.

Het thema voor 8 maart is 'Heel Expreszo bakt'. We gaan eerst online iets bakken voor onszelf (of als je iemand uitnodigt bij je thuis met z'n tweeën) om dit vervolgens op te eten! Daarbij komt ook Disney nog om de hoek kijken, maar daarover hoor je meer als je je aanmeldt.

Expreszo, hét jongerenlabel van het COC, organiseert op diverse plaatsen in Nederland activiteiten voor en door lhbti+ jongeren tussen 18 en 26 jaar. In Zwolle is dat elke tweede maandag van de maand.

De avond is ook geschikt voor mensen die niet van stappen houden. Meestal komen we bijeen in Cafe De Gezelligheid en gemiddeld eens per drie maanden organiseren we een activiteit. Denk aan bowlen, poolen, glow in the dark midgetgolf, escaperoom, picknicken in de zomer.

Nu zijn onze bijeenkomsten natuurlijk online. Meld je aan via expreszo@coczwolle.nl en je ontvangt meer informatie over hoe je deel kunt nemen. 

Ook voor vragen mail je naar expreszo@coczwolle.nl

Agenda
Expreszo