Nieuwe werkgroepen

19/11/2017

COC Zwolle krijgt drie nieuwe werkgroepen. Dat en meer staat in het jaarplan van de vereniging, dat tijdens de ALV van 17 november 2017 unaniem werd aangenomen.

De ALV benoemde verder Rebekka Smit tot algemeen bestuurslid, herkoos Johan Oving als penningmeester en nam afscheid van Ton Roelofs als bestuurslid. Erwin Otten loopt mee als aspirant bestuurslid.

Overigens blijft Ton Roelof na zijn afscheid als bestuurslid actief als vrijwilliger: hij gaat zich onder andere bezighouden met een werkgroep die zich richt op ouderen, dat is de eerste van de drie nieuwe werkgroepen in oprichting. De andere twee zijn Expreszo, dat zich richt op jongeren en Respect2Love voor jongeren met een bi-culturele achtergrond.

In dialoogsessies gingen de aanwezigen op 17 november dieper in op de bovengenoemde onderwerpen, maar ook op het jaarplan in het algemeen, de begroting en vrijwilligersbeleid. 

De vereniging kan veel nieuwe vrijwilligers gebruiken. Er wordt onder andere gezocht naar een scholencontactpersoon voor de voorlichtingsgroep en naar een nieuwe secretaris. De vacatures worden binnenkort gepubliceerd op de website, maar geïnteresseerden of tips zijn nu al welkom: secretaris@coczwolle.nl