Zwols Vrijwilligersfestijn op 26 november

Op maandagavond 26 november staat Theater De Spiegel in het teken van verbinding tijdens het Vrijwilligersfestijn.

Zwolle is een stad van verbinding. Tussen jong en oud, fit en minder fit, nieuwe Zwollenaren en blauwvingers. En op zo'n sociale stad kun je alleen maar trots zijn. Tijd om dit groots te vieren. Samen met alle vrijwilligers, organisaties en een heleboel (Zwols) talent! Kom je ook?

ZwolleDoet, SamenZwolle en WijZ, organiseren samen op maandag 26 november het Vrijwilligersfestijn, speciaal voor alle Zwolse vrijwilligers. Ze leggen alle vrijwilligers van 19.15 - 22.00 uur volledig in de watten met wat lekkers, zang, vermaak en nog veel meer. Zwolse zangtalenten, een hilarisch cabaretduo en nog veel meer cadeautjes vullen die avond het podium en COC Zwolle is daar natuurlijk bij!

Ben jij vrijwilliger en wil jij er ook bij zijn? Klik hier om het formulier in te vullen en je aan te melden voor deze gezellige avond. Dit is een cadeautje en kost jou natuurlijk helemaal niks. Maar let op, vol = vol, dus weer er snel bij. 

De avond vindt plaats in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein op maandag 26 november. Vanaf 19.15 uur staat er een kopje koffie, thee en wat lekkers voor je klaar. Om 20.00 uur gaan de deuren van de zaal dicht, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. We sluiten de avond af met een kleine borrel rond 22.00 uur