Club-T

Dé ontmoetingsplek voor transgenders in de regio Zwolle.

Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Waarom Club-T?

In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.

Veilige omgeving

Onze middagen hebben, naast een ontspannen karakter, ook een informa¬tief karakter. Het is een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn en anderen te ontmoeten. Ook is er een ruimte om je om te kleden en/of op te maken, zodat je in alle rust onze bijeenkomst kan bezoeken en niet met stress de weg op hoeft te gaan.

Een keer per maand zijn er op zaterdagmiddag besloten Club-T bijeenkomsten. De data vind je in de agenda.

Van 14:00 tot 18:00 ben je van harte welkom bij Stichting Focus.

Vrienden en familie welkom

Ook bestaat de mogelijkheid om iemand mee te nemen van je vrienden of familie. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige middag willen beleven.

Spreekuren

Eén keer per maand is er een Club-T Spreekuur op don­derdag. Tijdens dit spreekuur kun je bij ons terecht voor een één-op-één gesprek, informatie, begeleiding of andere (persoonlijke) zaken.

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail via clubt@coczwolle.nl.

Je vindt ons ook op facebook.