Nu in filmtheater Fraterhuis: All of us Strangers

Vanaf 25 januari kun je in Filmtheater Fraterhuis kijken naar de film All of us Strangers, waarin schrijven Adam een toevallige ontmoeting heeft met zijn mysterieuze buurman Harry waardoor zijn leven ingrijpend verandert.

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen ophalen aan het verleden. Hij voelt een sterke drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden. Deze tedere film is gebaseerd op de Japanse roman ‘Strangers’ van Taichi Yamada en kent bijrollen voor Jamie Bell en Claire Foy.

Andrew Haig (o.a. ‘45 Years’) staat op pakkende, maar ingetogen wijze stil bij de vraag hoe onbeantwoorde kwesties uit het verleden je huidige leven kunnen overheersen.

Voor data en tijden en om direct kaartjes te kopen, ga je naar de website van Filmtheater Fraterhuis