Borrels en feesten

COC Zwolle organiseert geregeld gezellige borrels en feesten.

De kerstbingo, danceparty’s en lokale borrels van COC Zwolle zijn legendarisch gezellig en altijd druk bezocht. Voor iedereen die zin heeft in een feestje. lhbti+, of nie!

Blije Borrel

Veel mensen in Zwolle zochten een ontmoetingspek voor de lhbti++ community. COC Zwolle en Stadscafé BLIJ organiseren daarom samen iedere 4e zaterdag van de maand een Blije Borrel. Iedereen, 'lhbti+ of nie’ is van harte welkom om hier elkaar te ontmoeten, bij te kletsen, te borrelen en te dansen. Kom je voor het eerst - schroom dan niet om onze gastvrouw aan te spreken voor een introductie.

De Blije Borrels zijn altijd op zaterdagavond, de deuren zijn vanaf 22:00 uur open en het feestje duurt tot ongeveer 04:00 uur. In de agenda zie je wanneer de volgende Blije Borrel is. Daarnaast kan je ook onze Facebookpagina checken. Kom je ook?

Kerstbingo

Al jaren een traditie: de kerstbingo van COC Zwolle! De leukste manier om de kerstvakantie in te luiden. Met hulp van vele winkeliers en vrijwilligers zijn er ieder jaar prachtig mooie prijzen te winnen.