Jong&Out

Meetings van, voor en door jongeren tot en met 18 jaar. 

Jong&Out is in 2005 ontstaan, in de aanloop naar de 16-min boot tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Het uitgangspunt van Jong&Out is: 'van, voor en door jongeren'. Inmiddels zijn er in zestien steden in Nederland Jong&Out-activiteiten.

Jong&Out in Zwolle

Ontmoetingsmogelijkheden voor jongeren zijn volgens COC Zwolle heel belangrijk. Jongeren komen op steeds jongere leeftijd voor hun geaardheid uit, terwijl hun omgeving daar vaak niet op is ingericht. De Jong&Out meetings zijn een plek waar lhbti+-jongeren leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. De activiteiten worden door jongeren zelf georganiseerd.

Wat is er te doen?

Bij een Jong&Out meeting in Zwolle leer je andere lhbti+-jongeren kennen, op een ontspannen manier en in een veilige omgeving. Je kunt meedoen aan activiteiten of gewoon gezellig rondhangen en kletsen. Niets is verplicht. Ben je homo, lesbo, bi, trans of iets ertussenin en jonger dan 19 jaar, dan ben je van harte welkom.

Elke derde zaterdagmiddag 

De maandelijkse bijeenkomsten van Jong&Out Zwolle zijn iedere derde zaterdagmiddag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur. Jong&Out Zwolle is, net als alle landelijke Jong&Out activiteiten, alcoholvrij. Er is altijd een volwassen begeleider aanwezig. De toegang is gratis, soms betaal je wel wat voor de activiteit of voor het eten en drinken. 

Kom je langs?

Kijk in de agenda wanneer de volgende activiteit is, je bent van harte welkom om langs te komen! Wil je liever eerst wat meer informatie? Mail ons op jongenout@coczwolle.nl of zoek ons op Facebook en/of Instagram.

Landelijke website

Op de landelijke website van Jong&Out zijn duizenden jongeren zoals jij actief. Maak een profiel aan op www.jongenout.nl en kom met ze in contact. Op de site vind je ook informatie over alle meetings in het land en een actief forum.