Queer night in Odeon op 17 maart

Kun jij zijn wie jij bent? Ben jij trots op wie je bent? Samen met COC Zwolle maakt Zwolse theaters seksuele en genderdiversiteit de normaalste zaak van de wereld tijdens de Queer Night op de derde vrijdag van de maand. Een interactieve avond waarbij wij elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Na afloop is iedereen welkom (ook als je geen kaart hebt) in Café Foyé waar een DJ tot in de late uurtjes je laat genieten van alles wat dansbaar is.

Op vrijdag 17 maart gaat Bart Scholten in gesprek met 2 gasten over het onderwerp body positivity.De eerste gast deze avond is Lars Brinkman. Lars Brinkman is acteur. In 2017 studeerde hij af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij speelde in verschillende theatervoorstellingen, zoals Queerplanet van Het Nationale Theater. Momenteel is hij te zien in zijn nieuwe voorstelling Nader tot U, waarin Brinkman het spanningsveld onderzoekt tussen homo-erotiek, schaamde en het Christendom. Hij confronteert zichzelf met weggestopte verlangens en opent een gesprek met het publiek over schaamte en seksualiteit. 


De tweede gast is Imaan van der Zwan. Imaan is managing director bij TheTittyMag. The TittyMag is een intersectioneel feministisch Kunst platform. Ze bieden ruimte aan creatief talent dat bezig is met feminisme, inclusiviteit en empowerment om met elkaar in gesprek te gaan. Ze ambiëren een gelijkwaardige en inclusieve omgeving, waar mensen uit iedere laag van de samenleving kunnen gedijen en zich empowered kunnen voelen.

Kaartjes voor de Queer Night koop je op de website van Odeon. Daar vind je ook meer informatie over programma en tijden.