Stadswandeling 't Swolsch Bi+ cafe

Op zaterdag 1 juli 2023 organiseert 't Swolsch Bi+ Café een stadswandeling door Zwolle. Meld je nu aan!

Onder leiding van gezellige gids Sportieve Greet zullen we plekjes van Zwolle ontdekken, waar je de historie nog niet van wist. Een leuke wandeling, waar je nog wat kan leren over onze prachtige stad!

Deze wandeling is voor iedereen. Of je nou onder de bi+ vlag of de regenboogvlag valt of niet: iedereen is welkom! Je dient je echter wel van te voren op te geven via tswolschbicafe@coczwolle.nl. Er is plaats voor 20 personen, wie het eerst komt, het eerst maalt!
De kosten zijn €5,- per persoon, ter plekke contant te betalen. Dit is exclusief een eventuele fooi voor de gids. Halverwege gaan we gezellig een bakkie doen, ook dit is voor eigen rekening.

We willen deze gezellige wandeling eindigen met een kleine picknick in het park. Natuurlijk alleen bij lekker weer. Neem je eigen lunchpakketje en een kleedje mee. Alleen bij de picknick aanschuiven is natuurlijk ook mogelijk.

Vooralsnog starten we de wandeling om 11u. De startlocatie krijg je nog door. Rond 13-13.30u verwachten we te gaan picknicken. Ook de locatie van de picknick wordt later bekend gemaakt. Stuur dus ook even een mail naar tswolschbicafe@coczwolle.nl als je alleen wilt komen picknicken.

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien!