Symposium Later op 21 november

Nederland telt ruim 250.000 Regenboogsenioren (LHBTIQ+ ouderen) van boven de 65 jaar. Een snelgroeiende, maar vaak onzichtbare en kwetsbare groep met een bijzondere geschiedenis. Hoe zorgen we ervoor dat Regenboogsenioren altijd zichzelf kunnen zijn en op een respectvolle manier oud kunnen worden?

Ben jij een professional in de zorg- en welzijnssector en werk je met ouderen? Schrijf je beleid rondom ouderen? Ben je docent zorg en welzijn, volg je een opleiding in die richting of ben je geïnteresseerd in het thema Regenboogsenioren? Streef je naar een inclusieve invulling van je werkzaamheden en werk je in Regio Zwolle? Meld je dan snel aan en laat je inspireren!

Gemeente Zwolle, COC Zwolle en WijZ Welzijn nodigen je uit voor een interactieve middag met interessante sprekers, videoportretten, workshops en theatrale omlijsting. We nemen je mee in de belevingswereld van Regenboogsenioren en we richten ons op een verbetering van de zichtbaarheid en acceptatie voor een beter toekomstperspectief.

Voor meer informatie over de workshops en aanmelden ga je naar www.laterproject.nl/regio/zwolle. Deelname aan het symposium is gratis na aanmelding via bovenstaande website. Aanmelden kan tot 11 november 2022.